Skip to content
Ontwerp zonder titel (1)
LL_Stippen

Open jezelf, ontvang & ontspan

Een middag voor jezelf met gelijkgestemden waarin je mag ontvangen, ontspannen en verbinden met de kracht van jouw
liefde en licht.

Waarom?


Omdat:

Je naar de rust en de stilte in jezelf verlangt
*
Je ergens voelt dat het tijd is om je hart meer te openen
*
Je last hebt van teveel spanning en stress
*
Je weet dat het zo fijn is om echt even tijd voor jezelf in te plannen
*
Je verlangt naar verbinding met jezelf en met anderen.

Herken je dit bij jezelf en wil je hierbij zijn?

Waar mag je naar uitkijken?

Afb Live Ontspansessie in BH (5)
Afb Live Ontspansessie in BH (6)

OPEN JEZELF, ONTVANG & ONTSPAN

PRAKTISCHE ZAKEN

Tijd van 13.30 tot 16.30 uur 
*
Adres: Academie voor Holistisch Coachen, Professor Bronkhorstlaan 10-86 in Bilthoven
*
Data 2020: zaterdag 11 januari,  zaterdag 25 januari
*
Investering: € 48,00 (incl.btw)
*
Begeleiding door Marieke Anne Kamp

“Ik geef deze middag aan mezelf kado”

Een groot deel van mijn leven kon ik zelf absoluut niet ontspannen. Ik was altijd druk , druk en druk en ging altijd maar door. Ik voelde me leeg, mijn levensvonk was gedoofd! En dat was niet leuk! Toen kwam het moment dat ik mij bewust leerde verbinden met mijn ademhaling, met mijn gevoel en dat ik leerde te ontspannen. Dat was een keerpunt in mijn leven.

Door bewust momenten in te plannen om te ontspannen merk ik dat ik dat ik veel beter bij mijn eigen gevoel kan blijven en mezelf steeds meer kan openen voor mijn hart en minder op zoek ga naar bevestiging buiten mezelf.

Marieke Kamp-8805

Wat ga jij ervaren?

Afb Live Ontspansessie in BH (7)

“Kom deze heerlijke middag zelf een keer ervaren”

Moet ik iets voorbereiden of meenemen?
Nee, dat is niet nodig.

Ik heb geen ervaring met de Ontspansessies van Marieke Anne, is dat erg?
Nee dat is geen probleem. Het belangrijkste is dat je je kunt openstellen voor jouw ervaringen en dat je zoveel mogelijk dat wat binnenkomt via je zintuigen er laat zijn.  

Ik kom alleen en ken niemand. Is iedereen op zichzelf of verbinden we met elkaar?
We starten elke bijeenkomst met een mooie oefening om te verbinden met onszelf en met elkaar. 

Kan ik ook al eerder komen?
Je bent vanaf 13.00 uur van harte welkom voor koffie en thee. Voor deze tijd kun je in de mooie omgeving genieten van een boswandeling. 

Hoe lang kan ik het ontspannen gevoel van deze middag vasthouden?
Dat is per persoon heel verschillend. Vaak is het wel zo dat door de diepe ontspanning veel oude patronen worden losgelaten en dat je na de bijeenkomst daar nog lange tijd van kunt genieten. Wel belangrijk dat je tijd en aandacht blijft besteden aan bewuste ontspanmomenten.  

Ik ben op dit moment even helemaal mezelf kwijt en ik ervaar veel onrust. Is dit wel het geschikte moment voor mij?
Dan is mijn eerste vraag nu aan jou: 'Heb je nog energie over om naar Bilthoven te komen?' Als dat niet zo is raad ik je aan om fijn thuis te blijven en eventueel de opgenomen Ontspansessies te beluisteren. Als je wel voldoende energie hebt om naar Bilthoven te komen dan ben je van harte welkom om juist deze middag te gebruiken om weer op te laden.