Skip to content
Liefdevol_Leven_logo
Headers website LL (3)

Liefdevol Leven Cirkel sessie

Een individuele sessie met aandacht voor
8 levensthema's

Waarom?

Omdat:

Je een antwoord wilt op een specifieke levensvraag
*
Omdat je meer innerlijke kracht en vertrouwen nodig hebt in je leven
*
Je een stap wilt zetten en een verandering in je leven wilt doorvoeren
*
Je last hebt van uitstelgedrag en daar helemaal klaar mee bent
*
Het nu noodzakelijk is in je leven dat je jezelf meer accepteert en waardeert.

Ben je bereid mee op reis te gaan langs de 8 thema's?

PRAKTISCHE ZAKEN

Duur sessie: ongeveer 90 minuten
*
Plaats: Academie voor Holistisch Coachen, Professor Bronkhorstlaan 10-86 in Bilthoven
*
Datum en tijdstip: Spreken we samen af
*
Je ontvangt de templates van de cirkel waar we mee aan de slag gaan mee, zodat je thuis de cirkel kunt herhalen
*
Je ontvangt een audio-opname van de sessie

Je ontvangt aan het einde van het consult een persoonlijk afgestemd klankbad zodat je helemaal ontspannen naar huis gaat
*
Investering: € 148,- (incl.btw)
*
Begeleiding door Marieke Anne Kamp

“Ook jij mag je verbinden met de liefde voor jezelf”

Het mooie aan mijn vak is dat ik anderen  inspireer en begeleid meer te verbinden met de LIEFDE voor zichzelf. Ieder ander mens is een spiegel voor mij zodat ik zelf ook meer in verbinding kom met de LIEFDE voor mijzelf.

Ik ben mijn leven lang al geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en groei in bewustzijn. Het is als het ware een hobby geworden. Daarom voel ik me een rijk en dankbaar mens dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.

De Liefdevol Leven Cirkel is ontstaan vanuit het inzetten van de 8 levensthema's en zorgt ervoor dat je direct naar de kern van het probleem kunt gaan. Dat betekent ook dat we niet alleen praten maar dat jij ook echt gaat voelen wat jou blokkeert.

Marieke Kamp-8805

“Liefde is jezelf toestaan om te groeien in jouw ontwikkeling”

Wat is een Liefdevol Leven Cirkel sessie?
De Liefdevol Leven Cirkel bestaat uit de volgende levensthema's: Groei, Balans, Verbinding, Zelfwaardering, Zelfvertrouwen, Zelfacceptatie, Ontvangen en Creëren. De thema's liggen in in een cirkel op de grond. Ik neem jou lopend mee langs de thema's terwijl jij inzichten ontvangt over al deze thema's n.a.v. jouw hulpvraag. Je staat stil bij je gevoel, gedachten, lichaam en energie. Ik stel je vragen en nodig je uit om te openen voor jouw innerlijke wereld.

Ik heb een Liefdevol Leven Cirkel sessie geboekt en nu?
Ik neem binnen 48 uur contact met je op voor het maken van een afspraak. 

Ik wil eerst meer weten en overleggen of het bij mij past, kan dat?
Jazeker, je bent van harte welkom om telefonisch met mij kennis te maken. Stuur een mail naar mariekekamp@holistischcoachen.nl of verstuur een bericht via de contactpagina.  

Is 1 Liefdevol Leven Cirkel sessie voldoende om mijn probleem op te lossen?
In principe kun je een heel eind komen met 1 sessie. Zeker ook als je aan de slag gaat met het online programma. Je ontvangt een korting van € 100 op het online programma als je een Liefdevol Leven Cirkel sessie hebt geboekt. 

Wat houdt het klankbad in wat ik aan het einde van de sessie ontvang?
Tijdens de sessie komt er van alles in beweging in jouw lichaam en energieveld. Door de klanken die ik maak kom jij in een staat van ontspanning en laat je op een dieper niveau los wat in de cirkel aanbod komt.  Je zit op een stoel en ik zit tegenover je. Ik stem me af op jou en dan komen de klanken vanzelf.